032 041 9036

Tegel : Orient Black geschuurd + facet

Prijs
€ 125,01 per
Waardering
Afmeting natuursteen tegel
Aantal m²

Tegels Orient Black

Oriënt black is een elegante graniet tegel die zeer dicht tegen basalt aanzit. Deze tegel blinkt uit in kwaliteit en uitstraling. Oriënt black bevat olivijn en kristalliseert in een afgeplatte vorm. Doordat deze natuursteen tegel nagenoeg geen kalk bevat zal deze mooi op kleur blijven. Deze strakke tegel past perfect bij een moderne stijl en is uitgevoerd met een gevlamde of geschuurde afwerking.

 

Geschuurd

De tegel Oriënt black geschuurd is een gezaagde tegel met een klein facet van 2 mm. Het geschuurde oppervlak is effen zonder zaagspoor, met fijne (zichtbare tot weinig merkbare) cirkelvormige streepjes, zonder bepaalde richting. Hierdoor krijgt de tegel een diepzwarte kleur. Deze tegel is niet gevoelig voor krassen.

 

Deze tegel, orient black geschuurd met facet, is verkrijgbaar in de volgende afmeting:

 

-          50 x 50 x 3 cm. voor € 125,00 p/m2.

-          80 x 80 x 3 cm. voor € 145,00 p/m2.

 

 

Vraag vrijblijvend naar een offerte via info@destenenman.nl of bel 06-54258393.

Schrijf een review

Uw waardering

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl