032 041 9036

Klantervaringen

 • Na het veelvuldig voor ons uit te schuiven, zijn we deze zomer toch maar eens begonnen om ons tuintje onder handen te nemen. Na wat zoeken op google zag ik op de website van de Stenen Man mooie oud gebakken dikformaat staan. Aangezien ik het niet weer wilde uitstellen heb ik ze meteen op die zondag via de webshop besteld. De volgende dag had Caspar van de Stenen Man, al meteen contact opgenomen om een afspraak in te plannen om de stenen te leveren. Het kon zelfs al op diezelfde dag, maar ik moest de tuin nog voorbereiden dus dat was nog veel te snel. De stenen waren netjes op pallets opgestapeld en in plastic verpakt, wat fijn was omdat we midden in de stad wonen en bang waren dat stenen meegenomen zouden worden. Ik had een keer eerder een slechte ervaring met een webshop, maar dit ging echt heel soepel (oja, en ik ben blij dat ik ook die kleine lampjes had besteld want deze zijn echt supermooi). Caspar, bedankt!

   

  Raoul Schoenders, Utrecht

 • We hebben bij De Stenen Man een grote partij oude gebakken waaltjes gekocht. Dit is een natuurproduct dat kan verschillen van de stalen die in Lelystad voorradig waren. Desondanks kwam de geleverde partij zeer goed overeen met onze wensen. De bestelde nuances kwamen in de stenen voor. De datum van bezorging was goed te regelen met Caspar en Floris. De bestelling kwam precies op de dag dat we de stenen nodig hadden. Tijdens het leggen van de straat bleek er een aantal ‘nieuwe’ stenen tussen de partij te zitten, waarschijnlijk afkomstig van een reparatie in een bestaande straat. Deze stenen staken te zeer af tegen de oude waaltjes. Na overleg zijn de nieuwe stenen zonder discussie door De Stenen Man teruggenomen. Het is prettig zaken doen met De Stenen Man.

  Rob Meerwijk, Workum

 • Al een tijdje was ik op zoek naar een mooi partijtje stenen voor de nieuwe inrit. Na bij enkele handelaren langs te zijn geweest, was ik nog geen stap verder. Ik heb namelijk geen verstand van stenen en kon erg lastig een keuze maken in het verrassend grote aanbod. Totdat ik op een zaterdag middag bij de Stenen Man terecht kwam. Ook daar hebben ze een zeer ruim aanbod, maar in tegenstelling tot de andere bedrijven konden ze me hier ook nog nuttig advies geven over de prijs-kwaliteit verhouding en het onderhoud van de stenen. Na een rustig bakje koffie besloten we er nog even over na te denken. Dit bleek geen probleem bij de Stenen Man, en toen we enkele dagen later terug belden wisten ze nog precies wie we waren, en over welke stenen we het hadden. Volgens afspraak werden de stenen het volgende weekend keurig op pallet bij ons thuis geleverd. 

  Kortom; de Stenen Man heeft de familie Hermkens te Vianen een uitstekende, persoonlijke service gegeven!

 • Voor ons nieuw aan te leggen terras had ik al bij meerdere Bestratingzaken rondgekeken. Ik wilde graag oudgebakken waaltjes; dit zijn vaak prijzige stenen. Een zaak sprong er duidelijk bovenuit. De Stenen Man! Daar eens gaan kijken en de kwaliteit van de stenen en de mensen die mij geholpen hebben voldeden zeer zeker aan mijn eisen. Een week daarna lag het nieuwe terras te stralen bij mij in de achtertuin. Echt topwerk wordt er bij de stenenman geleverd. Prima service en mensen die hun vak verstaan! Daarom kan ik iedereen aanraden. Wordt een klant bij De Stenen Man! Nogmaals Bedankt, 

  Familie van Hooff te Cuijk.

 • Na vele omwegen via de reguliere tuincentra's en grote sierbestrating showrooms kwamen wij, via via, bij de 'Stenen Man' terecht. Een ware verademing zoals we hier ontvangen en behandeld zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de uiteindelijke levering van de stenen zijn wij voorzien van een fantastische persoonlijke service. Alles gebeurde in goed en eerlijk overleg, voorzien van de zeer gespecialiseerde kennis van deze mensen. Daarnaast is de prijs vergeleken met andere bedrijven beduidend lager! Dankzij de Stenen Man genieten wij nog dagelijks van ons fantastische terras! 

  Familie Claassen te Hattem.

 • Van vrienden hadden we gehoord dat het niet verstandig zou zijn om bij een stenenhandelaar stenen te kopen. Dit omdat zij slechte ervaringen hadden gehad. De prijs was altijd wel redelijk, maar wanneer het dan geleverd werd klopte het aantal vierkante meters niet, kwam het te laat of bleek de kwaliteit van de stenen tegen te vallen. Toch wilden we alle paadjes in de tuin vervangen door mooie gebakken klinkerkeien.

   


  Na een complexe oppervlakte berekening zijn we bij verschillende tuincentra gaan kijken wat het zou gaan kosten. Echter bij de tuincentra waren we snel buiten, want met deze prijzen zouden we een gouden stoep moeten krijgen. Tevens viel de service (van voornamelijk jong en onervaren personeel) ons wat tegen.

   


  Toen we toch besloten hadden om naar een handelaar te gaan kwamen we op de website terecht van 'De Stenen Man'. Nadat we even gebeld hadden of we ’s avonds langs mochten komen (wat geen probleem was) zijn we er geweest. Daar hadden ze precies de stenen liggen die wij wilden hebben en ook nog eens voor een goede prijs. Deze stenen (het waren nieuw gebakken dikformaten) hebben we besteld en we moeten toegeven dat de tuin schitterend geworden is. Stenen Man --> Bedankt!

   

  De familie Van Eck te Tilburg

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl