032 041 9036

Verzending en levering

 

Levertijd

Na uw bestelling neemt De Stenen Man binnen 24 uur contact met u op om een geschikt levermoment af te spreken. Het streven is om alle bestellingen binnen drie tot vijf (werk)dagen af te leveren. Mocht u uw bestelling sneller nodig hebben neem dan gerust telefonisch contact op.

 

Levering

Wij leveren alle materialen af middels een grote vrachtauto met een kraantje. In overleg met de chauffeur proberen wij uw bestelling zo dicht mogelijk op de door u gewenste plek te zetten. Handig is het daarbij om vooraf voldoende ruimte te reserveren op de afleverplaats, zowel voor de vrachtauto als uw bestelling.

 

Controle

  • - Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden in o.a. kleur, structuur en controleer of u het aantal heeft ontvangen dat u besteld heeft;
  • - De Stenen Man levert uw bestelling op pallet of in bigbag;
  • - Verpakkingen tot aan verwerking zoveel mogelijk intact laten. Vroegtijdig verwijderen van de verpakking kan leiden tot kalkuitbloei en kleurverschillen bij betonproducten en sommige natuursteen soorten;
  • - Monsterstenen en foto's zijn representatief , maar altijd indicatief;
  • - Het verwerken van stenen betekent acceptatie van de materialen.

 

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl