032 041 9036

Oud gebakken gezaagde waaltjes

MOOI AUTHENTIEK WAALFORMAAT

Waaltjes zijn slanke stenen met een standaard maat van 20 x 5 centimeter. Ze worden ook wel waalformaat genoemd. Dankzij hun kleine afmetingen zijn waaltjes in diverse patronen neer te leggen. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende projecten . Denk bijvoorbeeld aan het leggen van een terras, tuinpad of oprit. Waaltjes zijn enorm gewild dankzij hun warme, authentieke uitstraling.

OUD GEZAAGDE WAALTJES KOPEN

Bestel uw waaltjes snel en eenvoudig via de webshop van De Stenen Man. Klikop een product naar wens om de specificaties te bekijken. Vervolgens kunt udirect een offerte aanvragen of de waaltjes in uw winkelwagen plaatsen.Alle oude waaltjes worden met de hand gesorteerd en geleverd in bigbags ofop pallets. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste waaltjes? Belons via 0320-419036 of vul het contactformulier in. Onzeexperts voorzien u graag van vrijblijvend en persoonlijk advies.

BEKIJK WAALTJES IN ONZE SHOWROOM

Benieuwd naar de diverse toepassingen van waalformaten? Maak een afspraakvoor een bezoek aan onze showroom in Lelystad. Hier bieden we u demogelijkheid om de prachtige nuances en de mooie materialen van de waaltjesgoed te bekijken. Bovendien kunt u rekenen op handige tips en persoonlijkadvies van onze experts. U maakt een afspraak door te bellen naar 0320-419036. Het is ook mogelijk om eenafspraak ’s avonds in te plannen. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

 

Adres showroom De Stenen Man

 

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

Openingstijden

Maandag bel even voor de zekerheid
Dinsdag 08:00 uur  - 17:00 uur
Woensdag 08:00 uur  - 17:00 uur
Donderdag 08:00 uur  - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 uur  - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 uur  - 13:30 uur
Zondag Gesloten

KIES UIT DIVERSE GEBAKKEN WAALTJES

Bij De Stenen Man heeft u keuze uit diverse waaltjes. Bekijk een overzicht van alle oud gebakken waaltjes . Ook hebben we verschillende oud gebakken klinkers en rijnforma ten met de mooiste nuances. Kies nu uw favoriet!

CONTACT OPNEMEN

Voor meer informatie over onze oud gebakken waaltjes neemt u online contact op met De Stenen Man. Of bel ons via 0320-419036. We staan u graag te woord.

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl