032 041 9036

Ruilen en Retourneren

 

Binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling kunt u de artikelen zonder opgaaf van reden retourneren. Mits onbeschadigd en in originele verpakking. U dient dan uw gehele bestelling te retourneren. Destenenman.nl kan echter het transport hiervoor niet verzorgen. Dit dient u zelf te regelen met de eventuele bezorgkosten. U kunt uw order retour zenden naar onze opslag: Talingweg 100, 8218NX Lelystad.

 

In overleg met De Stenen Man is het mogelijk materialen die over zijn te retourneren. Hierbij kunt u uw aankoopbedrag per m2 retour krijgen. Met een vermindering van +/- 15% handlingskosten. Wanneer De Stenen Man het vervoer moet verzorgen dient u uit te gaan van een vrachtkostentarief van € 95,00 per uur.

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl