032 041 9036

Keramische tuintegels 40x80

KERAMISCHE TUINTEGELS 40X80

De keramische tuintegels van 40x80 uit de collectie zijn bijzonder geschikt voor het verfraaien van een dakterras of een terras in de tuin. De tegels staan bekend om verschillende voordelen. Zo zijn ze slijtvast en erg stevig. Maar ze zijn ook erg geschikt voor het dragen van zware tuintafels of een luxe loungeset bij u in de tuin. En dankzij het diverse aanbod in verschillende soorten kleuren, is er ook voor uw eigen smaak een passend aanbod te verkrijgen.

WAT KOST EEN KERAMISCHE TUINTEGEL 40X80?

Als u kiest voor het kopen van keramische tuintegels van 40x80, dan wilt u natuurlijk meer te weten komen over het totale kostenplaatje. De kosten zijn verschillend per type tegel. Het is dus altijd een goed idee om hiervoor even contact op te nemen. U ontvangt geheel vrijblijvend meer informatie en een vrijblijvende offerte. We denken graag met u mee en voorzien u van een passend advies voor uw eigen tuinproject.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN KERAMISCHE TUINTEGEL VAN 40X80?

De keramische tuintegels van de Stenen Man, staak bekend om de verschillende soorten voordelen. Ze zijn onderhoudsarm, mooi, de kleur blijft behouden en de tegels hebben een erg hoge kwaliteit. Ook zijn ze erg eenvoudig te leggen, bestand tegen vlekken en krassen. Door het breed scala aan kleuren, evenals verschillende soorten structuren, is er voor ieder wat wils. De tegels zijn eenvoudig te verwerken bij u in de tuin.

HOE LEG IK KERAMISCHE TUINTEGELS VAN 40X80 CM?

Het leggen van de tegels is makkelijk om zelf te doen. Waar u goed op moet letten, is dat de ondergrond gelijk is gemaakt voordat u de tegels gaat leggen. Dit doet u met ophoogzand en u trilt de grond vervolgens stevig aan. De tegels gaan daardoor niet scheef liggen en de grond kan niet inzakken. En tijdens het leggen houdt u altijd een paar millimeter speling tussen de tegels. De laatste stap? Het opvullen met voegmortel. Hierdoor groeit onkruid minder snel tussen de voegen en het ziet er natuurlijk ook erg mooi uit.

GOEDKOPE TEGELS VAN DE STENEN MAN

De mooiste keramische tuintegels van de beste kwaliteit voor een goede prijs, dat is waar u bij de Stenen Man zeker van bent. Is uw interesse gewekt? Neem dan even contact op door een e-mail te sturen naar info@destenenman.nl of door even te bellen via 032 041 9036.

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl