032 041 9036

Keramische tuintegels 90x90

De voordelen van keramische tuintegels

Tuintegels worden van allerlei materialen gemaakt. Waarom zou u dan voor keramische tuintegels van 90x90 kiezen? Daar zijn genoeg redenen voor:

  • Deze tegels zijn bijzonder sterk.
  • Keramische tegels zijn minder gevoelig voor groene aanslag.
  • De tegels zijn kras- en vlekbestendig.
  • Dankzij de kleurvaste eigenschap geniet u jarenlang van de kleur van de tegels.
  • Het is eenvoudig om de tegels te reinigen.
  • De tegels plaatsen en afwerken is een fluitje van een cent.

Keramische tuintegels 90x90 in talloze uitvoeringen

Natuurlijk wilt u zeker weten dat uw nieuwe tuintegels goed bij de sfeer en uitstraling van uw tuin passen. Daarom vindt u in onze collectie uiteenlopende keramische tuintegels van 90x90. U heeft de keuze uit verschillende grijstinten, van lichtgrijs tot antraciet. Ook tegels met een zwarte, blauwe of witte tint komen voorbij in het assortiment. Daarbij heeft iedere tegel een eigen karakteristieke tekening. Van lijnen die aan marmer doen denken tot een patroon dat op graniet lijkt: het komt allemaal voorbij. Zoekt u juist strakke, moderne tegels zonder veel poespas? Ook die horen in onze collectie thuis.

Keramische tuintegels leggen

Het leggen van keramische tuintegels van 90x90 is bijzonder eenvoudig. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat u een gelijkmatige ondergrond heeft. Gebruik ophoogzand, egaliseer dit en stamp het ook goed aan. Zo liggen de tegels recht en zullen ze niet verzakken. Vervolgens hoeft u de tegels alleen maar in het gewenste patroon neer te leggen. Laat een paar millimeter vrij tussen alle tegels. Deze ruimte vult u uiteindelijk met voegmortel, die ook verkrijgbaar is bij De Stenen Man Zo blijven de tegels op hun plek liggen en kan er geen onkruid tussen de voegen groeien.

Koop uw keramische tegels 90x90 bij De Stenen Man

Wilt u graag mooie keramische tegels van 90x90 kopen? Dan heeft De Stenen Man wat u nodig heeft. Bij ons vindt u hoogwaardige keramische tegels met een prachtige afwerking. Bekijk de vele kleuren en texturen en vind tegels die perfect tot hun recht komen in uw tuin. Vervolgens heeft u jarenlang plezier van deze onderhoudsvriendelijke en duurzame tegels. Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@destenenman.nl of door te bellen naar 032 041 9036.

 

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl