032 041 9036

Keramische tuintegels 60x60

Keramische terrastegels 60x60

Keramische tuintegels van 60x60 worden ook wel keramische terrastegels genoemd. Dit komt omdat ze door het redelijk grote formaat vaak worden gebruikt om een terras of dakterras mee te betegelen. Ook staan de tegels bekend om hun stevigheid en slijtvastheid, wat ze zeer geschikt maakt om zware tuintafels en -stoelen op te plaatsen. In ons assortiment vindt u een groot aantal keramische terrastegels van 60x60 in diverse kleuren, dus er zit altijd een geschikte tegel voor u tussen.

Wat kost een keramische tuintegel 60x60?

De kosten van onze keramische tuintegels van 60 bij 60 centimeter verschillen per soort tegel. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Stuur ons zo gedetailleerd mogelijke informatie over uw wensen en de gewenste afmetingen en we geven u een duidelijk kostenoverzicht. Neem contact met ons op via 06 54 25 83 93 of info@destenenman.nl.

Wat zijn de voordelen van een keramische tuintegel van 60x60?

Keramische tuintegels zijn niet alleen erg mooi, ze zijn ook nog eens onderhoudsarm, sterk, kleurvast, van hoge kwaliteit, eenvoudig te leggen, vlek- en krasbestendig, duurzaam, stijlvol afgewerkt, goed verwerkbaar en beschikbaar in verschillende kleuren en structuren.

Hoe leg ik keramische tuintegels van 60x60 cm?

Het leggen van keramische tuintegels van 60x60 centimeter kunt u eenvoudig zelf doen. Zorg ervoor dat u de ondergrond gelijk maakt met ophoogzand en dat u het stevig aandrukt. Dit voorkomt dat de grond inzakt en de tegels scheef gaan liggen. Leg de tegels in het gewenste patroon en houd minimaal een paar millimeter ruimte tussen alle tegels. De ruimte vult u op met een voegmortel, zoals de Voegmortel VDW 840 PLUS. Dit ziet er mooi uit en voorkomt ook nog eens onkruid.

Goedkope tegels van de stenen man

Bij De Stenen Man vindt u keramische tuintegels van 60x60 van de hoogste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u vragen over onze keramische tuintegelsgebakken klinkersgezaagde waaltjes of andere tegels? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het vinden van de perfecte tegels voor uw tuin.

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl