032 041 9036

Tegel: Grey graniet gevlamd

Prijs
€ 45,00 € 39,95 per m²
Waardering
Aantal m²

Algemeen:

Verkregen uit eigen import. Kwalitatief hoogwaardige natuursteen tegel van graniet. De tegels hebben recht gezaagde kanten met een licht ruw gevlamd bovenzijde. De tegel is niet gevoelig voor krassen.

 

Grey graniet gevlamd:

De tegels zijn 13 cm. breed en hebben een wisselende lengte tussen 36 en 27 cm. voor een uniek banen- of strokenverband. Prachtig om diepte te creëren in uw bestrating!

Door de uitzonderlijke dikte van 7,5 cm. zijn deze tegels ook bij uitstek geschikt voor zware belasting zoals een oprit- en of parkeervakken.

 

Daarnaast zorgen de afstandhouders voor een voeg. Wanneer u de tegels voegt met de VDW840plus voegmortel beperkt u onkruid tot een minimum. En tevens geeft dit een bijzondere uitstraling. (zie ook de foto’s).

 

- Afmeting: 13 x 7,5 cm. met licht wisselende lengtes zodat er een licht wildverband ontstaat.
- Afwerking: zijden gezaagd. Bovenzijde gevlamd.
- Kleur: donker grijs / blauw.
- Verpakking: keurig op pallets gestapeld


NOG MAAR ZO'N 65 M2 OP VOORRAAD OP = OP.

Schrijf een review

Uw waardering

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, tegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl