032 041 9036

Tegel : Brasilian Black steeljet

Prijs
€ 101,00 per
Waardering
Afmeting natuursteen tegel
Aantal m²

Natuursteen

Natuursteen is een functioneel en duurzaam product met een levendig en uniek uiterlijk, miljoenen jaren geleden gevormd door de natuur. Het bestaat uit afgekoeld vloeibaar gesteente uit de kern van de aarde, of uit sedimenten die onder druk of bij hoge temperaturen zijn versteend. Natuursteen kan tegen een stootje, is praktisch in gebruik en duurzaam. In de loop der jaren krijgt het natuursteen echt karakter.

 

Tegels Brasilian Black

Brasilian black tegels hebben een uniek uiterlijk. Deze hardsteen tegels lijken qua structuur erg op de blue stone tegels, echter is de kleur vele malen donkerder. Door de lichte vlekken die door kalk en fossielen gevormd zijn is iedere steen anders. Ondanks de hardheid van deze tegel, is Brasilian black gevoelig voor krassen. Door kalkafzetting en weersinvloeden zal de tint van de tegels iets lichter worden. Ontstane krassen zullen hierdoor naar verloop van tijd minder zichtbaar worden.

 

Deze tegel, brasilian black steeljet, is verkrijgbaar in de volgende afmeting:

 

-          60 x 60 x 3 cm. voor € 101,00 p/m2.

-          80 x 80 x 3 cm. voor € 105,00 p/m2.

-          100 x 100 x 3 cm. voor € 105,00 p/m2.

 

Vraag vrijblijvend naar een offerte via info@destenenman.nl of bel 06-54258393.

Schrijf een review

Uw waardering

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl