032 041 9036

Tegel : Blue Stone gezoet + facet

Prijs
€ 85,00 per
Waardering
Afmeting natuursteen tegel
Aantal m²

Natuursteen

Natuursteen is een functioneel en duurzaam product met een levendig en uniek uiterlijk, miljoenen jaren geleden gevormd door de natuur. Het bestaat uit afgekoeld vloeibaar gesteente uit de kern van de aarde, of uit sedimenten die onder druk of bij hoge temperaturen zijn versteend. Natuursteen kan tegen een stootje, is praktisch in gebruik en duurzaam. In de loop der jaren krijgt het natuursteen echt karakter.

 

Tegels Blue Stone

Blue stone is een hardsteen soort afkomstig uit China en is veruit het meest populaire natuursteen product van de laatste jaren. Deze compacte grijs/blauwe kalkstenen zijn miljoenen jaren geleden gevormd en worden gekenmerkt door versteend zand. Dit uit zich in talloze fossielen en “spots” (vlekken) die zich in de steen aftekenen. Blue stone is kwalitatief uitstekend, heeft een tijdloos karakter en is toepasbaar bij veel stijlen. De kleur van blue Stone loopt langzaam terug van donker blauw naar grijs blauw. Ondanks de hardheid van blue stone, is dit type steen gevoelig voor krassen. Door kalkafzetting en weersinvloeden worden de krassen na verloop van tijd minder zichtbaar.

 

Gezoet

De tegel blue stone gezoet is een gezaagde tegel met een klein facet van 2 mm. De bovenzijde is donkerblauw opgeschuurd om de tegel van een matte donkere kleur te voorzien. Deze tegel is ideaal voor strakke, moderne toepassingen.

 

Deze tegel, blue stone gezoet met facet, is verkrijgbaar in de volgende afmeting:

-          50 x 50 x 3 cm. voor € 85,00 p/m2.

-          60 x 60 x 3 cm. voor € 85,00 p/m2.

-          80 x 80 x 3 cm. voor € 98,00 p/m2.

-          100 x 100 x 3 cm. voor € 100,00 p/m2.

 

Vraag vrijblijvend naar een offerte via info@destenenman.nl of bel 06-54258393.

Schrijf een review

Uw waardering

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl