032 041 9036

Parelgrind

Prijs
€ 189,99 per m³
Waardering
Afmeting
Aantal m²

Parelgrind kenmerken

  • Soort: Parelgrind
  • Kleur: bont
  • Maat: 8-16 mm. of 16-32 mm.
  • Verpakking: Bigbag van 1400kg, voldoende voor +/- 20m2, bij 5cm. laagdikte.

Voordelen van parelgrind

Parelgrind wordt steeds vaker gebruikt bij woonhuizen, bijvoorbeeld in de tuin of op de oprit. Maar parelgrind is ook populair op parkeerplaatsen. Het uit het Duitse Rijgebied afkomstige grind geeft een luxe uitstraling aan uw tuin. Door het onderhoudsarme karakter en het feit dat het grind goed regenwater afvoert, is parelgrind een prima keuze voor de tuin. Parelgrind kan hergebruikt worden, waardoor verplaatsing mogelijk is. Zo neemt u het grind gewoon mee als u verhuist of uw tuin verbouwt.

Parelgrind online bestellen

Bij De Stenen Man vindt u parelgrind met verschillende kleuren en in diverse formaten. Kies voor grind van 2 tot 5 mm, 8 tot 16 mm of 15 tot 30 mm. We leveren het parelgrind in een bigbag van 1400 kg. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van het juiste parelgrind of heeft u vragen? Neem contact met ons op via 06-54258393. We streven ernaar om uw bestelling binnen drie tot vijf (werk)dagen te leveren.

Schrijf een review

Uw waardering

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl