032 041 9036

Keramische tegels (Solido Ceramica)

Getoond 1–21 van 3312

Waarom kiezen voor keramische tegels?

Keramische tegels zijn niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk en zowel binnen als buiten toepasbaar, u heeft dankzij de hoge kwaliteit vele jaren plezier van deze tegels. Daarbij is het productieproces nagenoeg niet schadelijk voor het milieu en kunnen we het materiaal hergebruiken. En door de natuurlijke tekening creëren ze een prachtige vloer of terras. Keramiek is sterk, waardoor het zelfs bij vorst buiten mooi blijft. Enkele andere voordelen van keramische tegels:

 

  • Kleurvast
  • Eenvoudig te leggen
  • Krasbestendig
  • Constante kwaliteit
  • Kies uit verschillende structuren
  • Uitstekend verwerkbaar
  • Stijlvolle afwerking
  • Vlekbestendig
  • Lage porositeit

Solido Ceramica keramische tegels

Maak kennis met Solido Ceramica: een prachtige serie keramische terrastegels van 3 cm dik. De massieve tegels combineren een hoogwaardige kwaliteit met een subliem Italiaans design. De tegels zijn uitstekend verwerkbaar door zowel de professional als de doe-het-zelver. Door de hoge drukbestendigheid zijn de tegels geschikt voor extreme belasting. Ook voor opritten lenen deze tegels zich dus perfect.

Eenvoudig online bestellen

Koop onze keramische tegels eenvoudig online of bezoek onze showroom in Lelystad om de tegels te bekijken en te voelen. Uw geschikte tegels gevonden? Fantastisch: bestel ze snel online. We nemen contact met u op voor een aflevermoment en daarna gaan we aan de slag met uw tegels. We stapelen ze netjes op een pallet en sealen het geheel met plastic. Zo ontvangt u een handig pakket met keramische tegels.

Keramische tuintegels

Onze keramische tegels zijn, dankzij de sterke en krasbestendige eigenschappen, ideaal om te gebruiken in uw tuin. We hebben onder andere keramische tegels voor een prachtig terras van look-a-like leisteen of Belgisch hardsteen. Omdat we veel natuursteen kunnen nabootsen, zijn er altijd wel keramische tuintegels die passen bij uw tuin of terras.

Keramische tegels in verschillende formaten

In ons aanbod hebben we voornamelijk keramische tegels van 60x60 cm. Hierdoor zijn ze perfect voor de aanleg van een terras in uw tuin, maar ook in bijvoorbeeld uw keuken of woonkamer. Ook de alternatieve maten 40x80 en 90x90 cm zijn bij ons verkrijgbaar. U maakt de tegels eenvoudig schoon en door de lage porositeit heeft u lang plezier van onze keramische tegels.

Keramische tegels op beton

De luxe van onze Italiaanse keramiek combineren met de voordelen van een betontegel? Kies dan voor keramische tegels op beton. Dit type keramische tegel heeft een sterke betonnen drager en is hierdoor geschikt voor elke ondergrond.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze keramische tegels of wilt u meer informatie over het bestel- en leverproces? Neem dan contact met ons op via 032 041 9036 of stuur een e-mail naar info@destenenman.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. We komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl