032 041 9036

Keramische tegels

Getoond 1–21 van 3312

Wat zijn keramische tegels?

De naam verraadt het eigenlijk al: keramische tegels zijn van keramiek gemaakt. Keramiek wordt gemaakt door een mengsel van klei en zand te bakken. Een keramische tegel is opgebouwd uit meerdere lagen van deze gebakken klei. Het resultaat is een exclusieve en kwalitatief hoogwaardige tegel die voorkomt in veel verschillende formaten, vormen en afwerkingen. Vooral qua afwerking kunt u alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan mooie tuintegels met een natuurstenen look, betonlook of zelfs houtlook. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is altijd een keramische tegel die past bij uw smaak en wensen. Laat u inspireren door het aanbod van De Stenen Man.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk en zowel binnen als buiten toepasbaar, u heeft dankzij de hoge kwaliteit vele jaren plezier van deze tegels. Daarbij is het productieproces nagenoeg niet schadelijk voor het milieu en kunnen we het materiaal hergebruiken. En door de natuurlijke tekening creëren ze een prachtige vloer of terras. Bovendien is keramiek sterk, waardoor het zelfs bij vorst buiten mooi blijft. Enkele andere voordelen van keramische tegels:

 

  • Kleurvast
  • Eenvoudig te leggen
  • Krasbestendig
  • Constante kwaliteit
  • Kies uit verschillende structuren
  • Uitstekend verwerkbaar
  • Stijlvolle afwerking
  • Vlekbestendig
  • Lage porositeit

Solido Ceramica

Maak kennis met Solido Ceramica: een prachtige serie keramische terrastegels van 3 cm dik. De massieve tegels combineren een hoogwaardige kwaliteit met een subliem Italiaans design. De tegels zijn uitstekend verwerkbaar door zowel de professional als de doe-het-zelver. Door de hoge drukbestendigheid zijn de tegels geschikt voor extreme belasting. Ook voor opritten lenen deze tegels zich dus perfect.

De luxe van onze Italiaanse keramiek combineren met de voordelen van een betontegel? Kies dan voor keramische tegels op beton. Dit type keramische tegel heeft een sterke betonnen drager en is hierdoor geschikt voor elke ondergrond.

Verschillende formaten

In ons aanbod hebben we voornamelijk keramische tegels van 60x60 cm. Hierdoor zijn ze perfect voor de aanleg van een terras in uw tuin, maar ook in bijvoorbeeld uw keuken of woonkamer. Ook de alternatieve maten 40x80 en 90x90 cm zijn bij ons verkrijgbaar. U maakt de tegels eenvoudig schoon en door de lage porositeit heeft u lang plezier van onze keramische tegels.

Keramische tegels buiten

Keramische tegels lenen zich perfect voor toepassingen buiten, zoals de tuin. Deze tegels zijn namelijk onderhoudsarm en weerbestendig. Dankzij de kras- en slijtvaste eigenschappen kunt u jaren vooruit. Bovendien geven de unieke designs van de tuintegels uw tuin een luxe en exclusieve uitstraling. Maak van uw tuin een heerlijke plek om te vertoeven door een terras aan te leggen met keramische tegels. Ga bijvoorbeeld voor de Cittadella Nero keramische tuintegel. Deze zwarte keramische tegel geeft uw tuin een moderne en strakke look en steekt mooi af tegen groene beplanting. Bekijk ook eens de Cemento Smoke, een keramische tegel die de populaire betonlook combineert met de voordelige eigenschappen van keramiek.

Het leggen van de tegels

Er zijn diverse soorten keramische tegels die u kunt (laten) leggen. Denk bijvoorbeeld aan erg dunne tegels die op een speciale fundering verlijmd dienen te worden en aan tegels die al verlijmd zijn op een betonnen onderdek. De Stenen Man is gespecialiseerd in Solido Ceramica: minimaal 3 centimeter dikke door-en-door keramische tegels. Het zijn prachtige, ‘solide’ keramische terrastegels die een massieve, hoogwaardige kwaliteit combineren met een subliem Italiaans design. Het zijn zeer gebruiksvriendelijke tegels, doordat ze eenvoudig in een (gestabiliseerd) zandbed kunnen worden gelegd. De tegels zijn gerectificeerd en hierdoor mooi maatvast. Wel adviseren we om de tegels met een paar mm voeg te leggen. De Stenen Man heeft diverse soorten voegmortel in het assortiment om de tegels na het leggen te voegen. Dit ziet er prachtig uit en voorkomt onkruidvorming. Toepasbaar bij terrassen, looppaden, daktuinen, balkons, patio’s en veranda’s.

Onderhoud van keramische tegels

Zoals gezegd, een keramische tegelvloer behoeft minimaal onderhoud. De porositeit is zeer laag, wat betekent dat een keramische tegel zeer dichte poriën heeft. Dat betekent dat er bijna geen vuil in gaat zitten. De kans op mos of groene aanslag is bij dit soort tegels dan ook minimaal. Het enige echte onderhoud dat u heeft aan een keramische terrasvloer is het reinigen ervan. Ook dat is simpel. Het oppervlakkige vuil veegt u eenvoudig met een bezem op. Vervolgens doet u er goed aan om de tegels eens per week te reinigen met een mild schoonmaakmiddel zonder zuren en na te spoelen met water.

Eenvoudig online kopen

Koop onze keramische tegels eenvoudig online of bezoek onze showroom in Lelystad om de tegels te bekijken en te voelen. Uw geschikte tegels gevonden? Fantastisch: bestel ze snel online. We nemen contact met u op voor een aflevermoment en daarna gaan we aan de slag met uw tegels. We stapelen ze netjes op een pallet en sealen het geheel met plastic. Zo ontvangt u een handig pakket met keramische tegels.

Offerte aanvragen

Bij ieder type keramische tegels staat de prijs per vierkante meter vermeld. Wilt u weten wat de prijs is voor uw specifieke project? Misschien wilt u een grote oppervlakte bestraten met keramische tegels. Of u bent benieuwd naar een combinatie van verschillende soorten tegels. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze keramische tegels of wilt u meer informatie over het bestel- en leverproces? Neem dan contact met ons op via 032 041 9036 of stuur een e-mail naar info@destenenman.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. We komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl