032 041 9036

Simson steen- en tegelreiniger

Prijs
€ 12,50 per stuk
Waardering
Aantal m²

Simson Steen- en Tegelreiniger is een geconcentreerd biologisch afbreekbaar allround reinigingsmiddel voor het verwijderen van een breed scala aan vervuilingen.

 

Toepassing

Simson Steenreiniger en Tegelreiniger kan gebruikt worden op alle waterbestendige oppervlakken zoals; beton, bak- en natuursteen, tegels, glas, kunststof, hout, lakwerk etc.. Verwijdert vet, olie, groene aanslag, roet, atmosferisch vuil, schimmel, nicotine, remstof en vele andere soorten van vervuilingen. Alleen te gebruiken op waterbestendige oppervlakken. Product niet door de zon verwarmde oppervlakken laten indrogen. Denk hierbij aan ramen en gecoate gevelbeplating

 

Eigenschappen

  • 1-component.
  • Water verdunbaar
  • Allround reinigingsmiddel
  • Veilig te gebruiken op alle steensoorten
  • Biologisch afbreekbaar.

 

Gebruiksaanwijzing

Simson Hoveniers Steen- en Tegelreiniger verdund aanbrengen d.m.v. sprayen, borstelen, spons of met behulp van een hogedrukreiniger. Bij zwaar vervuilde oppervlakken product tot 1:5 verdunnen. De maximale werkbare verdunning is 1:50 afhankelijk van de vuilgraad. Product enige minuten laten inwerken. Bij hardnekkige vervuiling eventueel opborstelen. Naspoelen met schoon water, eventueel met behulp van een hogedrukreiniger.

Schrijf een review

Uw waardering

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl