032 041 9036

De familie Van Eck te Tilburg

Van vrienden hadden we gehoord dat het niet verstandig zou zijn om bij een stenenhandelaar stenen te kopen. Dit omdat zij slechte ervaringen hadden gehad. De prijs was altijd wel redelijk, maar wanneer het dan geleverd werd klopte het aantal vierkante meters niet, kwam het te laat of bleek de kwaliteit van de stenen tegen te vallen. Toch wilden we alle paadjes in de tuin vervangen door mooie gebakken klinkerkeien.

 


Na een complexe oppervlakte berekening zijn we bij verschillende tuincentra gaan kijken wat het zou gaan kosten. Echter bij de tuincentra waren we snel buiten, want met deze prijzen zouden we een gouden stoep moeten krijgen. Tevens viel de service (van voornamelijk jong en onervaren personeel) ons wat tegen.

 


Toen we toch besloten hadden om naar een handelaar te gaan kwamen we op de website terecht van 'De Stenen Man'. Nadat we even gebeld hadden of we ’s avonds langs mochten komen (wat geen probleem was) zijn we er geweest. Daar hadden ze precies de stenen liggen die wij wilden hebben en ook nog eens voor een goede prijs. Deze stenen (het waren nieuw gebakken dikformaten) hebben we besteld en we moeten toegeven dat de tuin schitterend geworden is. Stenen Man --> Bedankt!

 

De familie Van Eck te Tilburg

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl