032 041 9036

Tegel: Blue Stone gezoet + handgetrommeld

Prijs
€ 49,95 per m²
Waardering
Aantal m²

Algemeen:
Blue stone is een hardsteensoort afkomstig uit China en is veruit het meest populaire natuursteenproduct van de laatste jaren. Deze compacte grijs/blauwe kalkstenen zijn miljoenen jaren geleden gevormd en worden gekenmerkt door versteend zand. Dit uit zich in talloze fossielen en “spots” (vlekken) die zich in de steen aftekenen. Blue stone is kwalitatief uitstekend, heeft een tijdloos karakter en is toepasbaar bij veel stijlen. De kleur van blue Stone loopt langzaam terug van donker blauw naar grijs blauw. Ondanks de hardheid van blue stone, is dit type steen gevoelig voor krassen. Door kalkafzetting en weersinvloeden worden de krassen na verloop van tijd minder zichtbaar.
Andere benamingen die ook gebruikt worden zijn blue moon, spotted blue stone, jinin stone, chinees hardsteen, etc.

 

Tegel gezoet:
De tegel blue stone gezoet is een gezaagde tegel met een getrommelde afwerking. De bovenzijde is donkerblauw opgeschuurd om de tegel van een matte donkere kleur te voorzien. Door de dikte van 3 cm. is deze tegel ideaal voor buiten.

 

-       Afmeting: 60 x 60 x 3 cm.

-       Afwerking: zijden gezaagd,  bovenzijde gezoet met getrommelde randafwerking

-       Kleur: grijs / blauw

-       Verpakking: keurig in stevige kratten

 

Staat uw maat er niet bij, informeer vrijblijvend via 06-54258393 of info@destenenman.nl

Schrijf een review

Uw waardering

Over De Stenen Man

Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

Tot ziens, De Stenen Man

Contact

De Stenen Man

Talingweg 100

8218 NX Lelystad

 

032 041 9036

info@destenenman.nl