032 041 9036

Gravier d'or split

Prijs
€ 144,99 per m³
Waardering
Aantal m²

Gravier d'or split bestellen

 • Soort: Gravier d'or split
 • Kleur: Geel
 • Maat: 8-16 mm.
 • Verpakking: Bigbag van 1400kg, voldoende voor +/- 20m2 met 5cm. laagdikte.
 • Wat is Gravier d'or split?

  Gravier d’or split is afkomstig van de dolomietsteen. Vandaar dat dit soort split ook wel Dolomiet wordt genoemd. Het gele siersplit is milieuvriendelijk en geeft een natuurlijke Zuid-Europese uitstraling aan uw tuin of oprit. We leveren Gravier d’or split in een bigbag van 1400 kg, wat voldoende is voor ongeveer 20 m² met een laagdikte van 5 cm. Met een handige splitplaat zorgt u ervoor dat het split stevig blijft liggen. De splitplaten hebben daarnaast een hoge belastbaarheid, waardoor ze zeer geschikt zijn voor een oprit.

  Snelle levering door De Stenen Man

  Bij De Stenen Man vraagt u gemakkelijk online een offerte aan. Binnen 24 uur reageren we op uw aanvraag en proberen we direct een afspraak met u te maken voor de levering. We streven naar een levering binnen drie tot vijf (werk)dagen. Heeft u vragen over de levertijd, het product of heeft u het split met spoed nodig? Neem gerust contact met ons op via 06-54258393.

  Schrijf een review

  Uw waardering

  Over De Stenen Man

  Op het gebied van bestrating is ontzettend veel te vinden. De Stenen Man heeft zich gespecialiseerd in (oude) hard gebakken klinkers, keramische tuintegels en aanverwant bestratingsmateriaal. Mede met behulp van deze site kunnen we u een eerste impressie geven van de schitterende mogelijkheden die er voor u bestaan.

  Heeft u nog vragen, bel / mail of kom geheel vrijblijvend kijken!

  Tot ziens, De Stenen Man

  Contact

  De Stenen Man

  Talingweg 100

  8218 NX Lelystad

   

  032 041 9036

  info@destenenman.nl